Netko voli povrće, a netko ne.. Neki ga vole od rođenja, a drugi ga ne mogu ni zamisliti. Neki ga vole sirovo, a drugi ga mogu jesti samo kuhano. Ali jedno je točno i nitko to ne može poreći – povrće nam čini mnogo dobroga.

Upravo iz tog razloga se Argetin istraživački tim zatvorio u svoj laboratorij i počeo raditi na savršenoj recepturi za nove povrtne namaze koji će zadovoljiti baš sve – vegane, vegetarijance i svejede. Nakon mjeseci mukotrpnog rada, brojnih testiranja i poboljšanja, kreirali su savršene povrtne namaze Argeta Veggie. Četiri fantastična nova okusa temelje se na slanutku u kombinaciji s najukusnijim povrćem, što ih čini bogatim izvorima proteina i vlakana.

Dakle, vrijeme je da se počastiš sa svojim omiljenim vegetarijanskim namazom. Sigurno ćeš ga pronaći jer možeš birati između Argeta Veggie slanutka, Argeta Veggie crvene paprike, Argeta Veggie crnih maslina i Argeta Veggie Chili & limuna.

Uživaj u nježnom okusu Argeta Veggie slanutka koji čuva sve tajne prirode. Oduševit će sva tvoja osjetila, bilo da ga kušaš sa svježe pečenim kruhom ili hrskavom mrkvom.

Ako voliš ponovno osmišljenu klasiku, Argeta Veggie crvena paprika je za tebe, jer je sve samo ne klasika. Hoćeš se kladiti da će ti postati najdraži okus?

Za ljude jakog karaktera, Argeta Veggie crna maslina je okus koji treba probati. Okusi simfoniju nježnog slanutka pomiješanu s mediteranskim temperamentom crnih maslina.

Doživi strastveni čili i osvježavajući limun uz Argetu Veggie Chili & limun. To je okus koji će najviše iznenaditi i istovremeno impresionirati i one najizbirljivije gurmane.

Ali slanutak nije sve što je zajedničko ovim ukusnim namazima. Napravljeni su od pomno biranih i visokokvalitetnih sastojaka po recepturi BEZ. Ta receptura osigurava da svaki Argeta Veggie namaz ne sadrži umjetne dodatke, umjetne pojačivače okusa, umjetne boje i gluten.

Pa što čekaš? Četiri fantastična okusa novih povrtnih namaza Argeta Veggie već su dostupna u tvojoj najbližoj trgovini. Kreni i pronađi svog favorita! Dobar tek!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!