Predsjednik Uprave Sberbank d.d. Csaba Soós i hrvatski nogometni reprezentativac s liverpulskom adresom Dejan Lovren potpisali su ugovor o suradnji kojim je ovaj vrhunski sportaš postao novi brend ambasador Sberbank Hrvatska.

Sberbank d.d. je u Hrvatskoj prisutna od 2013. godine te se na tržištu ističe svojom inovativnošću, posebno u dijelu gotovinskih kredita, a prema riječima predsjednika Uprave Csabe Soósa vizija banke je biti u samom vrhu na bankarskom tržištu po inovativnosti, kvaliteti usluge i prepoznatljivosti brenda.

“U Dejanu smo pronašli idealnog partnera koji svojim karakterom i odlikama odgovara našoj banci. Dejanova strastvenost na terenu podudara se sa strašću kojom mi nastupamo na tržištu. Prepoznali smo neke Dejanove glavne karakteristike kao što su njegova snaga, energičnost, optimizam, vodstvo, odlučnost, odgovornost prema timu, upornost koje također možemo lako identificirati s našom bankom i našim pristupom poslu i klijentima. Uostalom, danas smo među vodećim bankama na tržištu glede uvođenja inovativnih proizvoda, posebno u dijelu gotovinskih kredita kao jednom od najpopularniji proizvoda na tržištu. Dejan je i poduzetnik i njegovo ulaganje u jaku i sve više rastuću gospodarsku granu u Hrvatskoj, turizam visoke kategorije, govori nam o tome koliko je svjestan pametnog ulaganja u budućnost. Ujedno je i poslovanje s malim i srednjim poduzetnicima također jedan od ključnih segmenata na koje ćemo se fokusirati u narednom razdoblju”, izjavio je Csaba Soós.

“Drago mi je što dijelimo iste karakteristike i vjerujem da ću kao branič dostojno braniti boje Sberbank Hrvatske. Kao i u igri, tako i u životu iznimno je važno pronaći pravog partnera kojemu vjerujemo i za kojega znamo da će u svakom trenutku stati iza nas, odnosno pokrivati nas. Sberbank je najjači bankarski brend u svijetu, a vi znate da i ja kao reprezentativac hrvatske nogometne reprezentacije želim biti samo u društvu najboljih. Vjerujem u naše partnerstvo i veselim se suradnji”, zaključio je Lovren.

Dejan Lovren će kao brend ambasador Sberbank Hrvatska u idućem razdoblju sudjelovati u promotivnim aktivnostima banke te će na taj način podržati planirane tržišne aktivnosti Sberbank Hrvatska.

Nakon potpisivanja ugovora, predsjednik Uprave Soós Dejanu je uručio dres s obilježjima Sberbank, a Lovren je i službeno postao dijelom velike obitelji Sberbank d.d. otvorivši račun u Varšavskoj ulici u Zagrebu.