Delhaize Serbia otvorio najmoderniji Maxi u Srbiji

Delhaize Serbia, članica Ahold Delhaize Grupe, nastavlja širenje maloprodajne mreže u Srbiji otvaranjem ekskluzivnog Maxi supermarketa u Beogradu. Nove investicije i projekte najavljuju i sestrinske kompanije u regiji

Novi Maxi supermarket u Beogradu svečano je otvoren u Beo Shopping Centru. Potrošače očekuje inovativni supermarket s ekskluzivnim konceptom, asortimanom i veličinom, prilagođen potrebama suvremenog kupca. Najveći maxi do sada, s više od 100 zaposlenih, posebno je posvećen vrhunskoj usluzi, a kupce upravo ovdje očekuje najširi i inovativni asortiman. Pored savršene preglednosti i dostupnosti proizvoda, odlikuju ga noviteti poput jedinstvenog koncepta Maxi pekare, Juice bara koji kupce očekuje na samom ulazu u prodavaonicu, pažljivo odabrani asortimani zdravijih proizvoda, vinskog podruma i pivskog bara.

Vlastita proizvodnja kruha i peciva u supermarketu omogućava kupcima da uživaju u svježim pekarskim proizvodima pripremljenima pred njihovim očima. Novi Maxi supermarket fokus usmjerava na zdravije kategorije, pa se u njemu može pronaći najširi asortiman Nature’s promise proizvoda, brenda koji je prisutan isključivo u Maxi, Tempo i Shop&Go prodavaonicama i kojeg odlikuje provjerena receptura pažljivo biranih sastojaka, bez umjetnih boja, konzervansa i aroma.

Otvaranjem ovog supermarketa, kompaniju Delhaize Srbiju sada čini mreža od 444 prodavaonice širom zemlje. Pored objekta u Beo centru, Maxi je od početka godine potrošačima dostupan u još jednom novom supermarketu dok je 10 njih doživjelo modernizaciju.

Mega Image Delhaize Rumunjska
Grupa nastavlja ulagati i na rumunjskom tržištu s kompanijom Mega Image koja je otvorila 11 novih objekata pod brendovima Mega Image (8) i Shop&Go (3). Kompanija je nedavno predstavila i prvu koncept maloprodaju knjižare i supermarketa, a nakon prvih rezultata predstavnici lanca su istaknuli kako će biti zastupljen na novim lokacijama širom zemlje. Sa 787 maloprodajnih objekata Mega Image ostaje najveći trgovinski lanac u Rumunjskoj.

AB Vassilopoulos Delhaize Grčka
AB Vassilopoulos, Delhaizeova podružnica u Grčkoj, priopćila je da je s Javnom elektroenergetskom kompanijom Den potpisala memorandum o suradnji koji predviđa širenje mreže stanica za električno punjenje automobila. Vassilis Stavrou, generalni direktor AB Vassilopoulos je kazao da će s tvrtkom Den stvarati prodavaonice budućnosti, kao i da će mijenjati navike i donijeti dugoročni i ambiciozni plan koji se odnosi na usluge električne mobilnosti.

Ahold Delhaize
Grupa Ahold Delhaize trenutačno posjeduje jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na svijetu s 6.500 prodavaonica i više od 370.000 zaposlenih na tri kontinenta. Kompanija na tjednoj razini opsluži više od 50 milijuna kupaca. Od dolaska u Srbiju intenzivno radi na proširenju asortimana, konstantnom podizanju kvalitete, unapređenju receptura i dizajnu. Delhaize Srbija je tako ostala najveći trgovački lanac u Srbiji koji posluje kroz tri formata – Maxi, Tempo i Shop&Go.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakHrvatska među zemljama EU-a s najsnažnijim oporavkom prometa u maloprodaji
Sljedeći članakGarnier najavio značajno smanjenje globalnog utjecaja brenda na životnu sredinu