Specijalizirani trgovački lanac delikatesa, Deliiicije, iznenadio je štićenika splitskog doma Maestral slatkim poklon paketom povodom njegova desetog rođendana.

IMAG0673Za slavljenika Tomislava rekla nam je njegova razredna učiteljica koja ga je željela dodatno razveseliti za njegov dan.

Tomislav je štićenik doma Maestral od svog rođenja, a prije manje od dva mjeseca preselio je u stan za program organiziranog stanovanja uz sveobuhvatnu podršku u kojem je i proslavio svoj rođendan. Tamo sada živi sa svojim starijim bratom i sestrom, te tri prijatelja iz Maestrala i četiri odgojitelja.

Kako bi što slađe proslavio rođendan Deliiicije su Tomislavu uručile poklon paket kojemu se mališan istinski iznenadio i veoma obradovao.

Inače, dom Maestral ustanova je socijalne skrbi koja zbrinjava djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi. Djeca smještena u ovoj ustanovi dolaze iz nefunkcionalnih obitelji u kojima su bila odgojno i emocionalno zanemarena, a u pojedinim slučajevima i zlostavljana.

Ovo slatko iznenađenje dio je dugoročnog plana tvrtke Dupin i maloprodajnih delikatesnih lanaca Deliiicije za kontinuiranu pomoć društvu i onima najpotrebnijima. To je samo jedna u nizu društveno odgovornih akcija kojima će Deliiicije narednih godina pomagati, zasladiti i razveseliti one kojima je razlog za osmijeh najpotrebniji.

Ovim putem Dupin i Deliiicije pozivaju sve kompanije da se pridruže društveno odgovornom poslovanju i zajedno pomognu onima kojima je pomoć drugih neophodna.