Delta otvara trgovački centar u Varni u ožujku 2019.

Investicija Delte i AP Investa u drugi najveći trgovački centar u Bugarskoj vrijedna je 120 milijuna eura, a do sada je iznajmljeno 88,3 posto prodajnog prostora

Tvrtka Delta Real Estate, dio beogradskog Delta holdinga, najavila je kako će s bugarskim AP Investom u Varni 28. ožujka sljedeće godine otvoriti Delta Planet mall. Investicija Delte i AP Investa u drugi najveći trgovački centar u Bugarskoj vrijedna je 120 milijuna eura, a do sada je iznajmljeno 88,3 posto prodajnog prostora, rečeno je novinarima u Sofiji.

Trgovački centar prostire se na 110.000 četvornih metara i za trećinu je veći od beogradskog Delta Cityja.

U njemu će, osim hipermarketa Billa, biti i 200 prodajnih prostora u kojima će se prodavati poznati svjetski brendovi, kao i 12 kino dvorana i veliki prostor s raznim sadržajima za zabavu djece i obitelji.

Generalna direktorica Delta Real Estate, Zorana Ždrale Burlić, rekla je kako postoji mogućnost da se u trgovačkom centru u Varni nađe i nekoliko proizvoda iz Srbije. Ona je dodala kako je Delta pripremila četiri projekta u Srbiji – izgradnju poslovnog centra kompanije, Delta centra, šoping centra Delta Planet na Autokomandi i hipermarketa u Nišu, ali da se još čekaju dozvole gradskih vlasti.

“Spremili smo projekte i osigurali finaciranje, čekamo samo dozvole”, zaključila je Ždrale Burlić. Kako je navela, otvaranje trgovačkog centra koji je Delta izgradila u Banja Luci zakazano je za 21. ožujka sljedeće godine.

Prethodni članakŽensko poduzetništvo: Vlastita tvrtka – neka 2019. bude vaša godina!
Sljedeći članakPredstavljeno novo ruho Božićnog piva