Diplomirala druga generacija Metro Akademije

METRO Akademija 2015 (1)Zaposlenicima Metro Cash & Carry Hrvatska, polaznicima druge Metro akademije, dodijeljene su diplome 16. svibnja na svečanosti u hotelu Doubletree by Hilton.

Devetnaest zaposlenika završilo je jednogodišnju edukaciju i program Liderstvo za rast.

Program je razvijen u suradnji s Oxford Leadership Academy, osposobljava zaposlenike za napredovanje na više funkcije unutar tvrtke.

“U Metro Akademiji stekao sam znanja i vještine koje ću moći koristiti u poslovnom, ali i privatnom životu. Predavači su bili sjajni, a znanje i iskustvo koje su nam prenijeli neprocjenjiv su dar. Tijekom deset modula, prvenstveno putem komunikacijskih vještina, pregovaranja i vođenja projekata, naučio sam kako dobiti što želim od svog tima, ali i kako dati što je potrebno kompaniji”, izjavio je Miroslav Velić, polaznik Akademije i voditelj odjela Deterdženti i kozmetika u veleprodajnom centru Metro Jankomir.

Svi predavači na Akademiji zaposlenici su tvrtke, a među njima su i članovi Uprave Metro-a, direktori sektora i veleprodajnih centara. U Metro Akademiji koja je pokrenuta 2014. godine sudjelovalo je ukupno 37 zaposlenika, a od jeseni će se zaposlenicima veleprodajnih centara u pridružiti i kolege iz odjela nabave, marketinga, financija, prodaje te ostalih odjela.

“Metro Akademija jedan je od projekata kojima želimo nagraditi trud naših zaposlenika tako da im osiguramo razvijanje potrebnih znanja i vještina unutar tvrtke kako bi napredovali u poslovnom okruženju. Želimo u Akademiju uključiti što veći broj zaposlenika Metro-a te razvijamo dodatne module kako bismo što bolje prilagodili nastavni program pojedinim funkcijama unutar tvrtke”, izjavila je Nela Bučević, direktorica odjela ljudskih resursa i korporativnih komunikacija Metro Cash & Carry.

Na razini Metro Grupe edukacija za zaposlenike provodi se više od 10 godina, a kroz nju je prošlo oko 50.000 zaposlenika. Zaposlenici mogu pohađati Metro akademije specijalizirane za marketing, financije te buduće članove uprave i direktore sektora.

U okviru edukacija Metro surađuje s najboljim europskim stručnjacima kako bi svojim zaposlenicima omogućio što kvalitetnije obrazovanje te se nastavni programi razvijaju u suradnji s London Business School i INSEAD-om.

Prethodni članakNovi brend PIK grill specijaliteta – “Volim roštilj”
Sljedeći članakSredstva za pranje rublja – Lojalnost na tromeđi