20 godina - Balea Robna marka Balea ovo ljeto slavi 20. rođendan koji će dm obilježiti ponudom limitiranih izdanja proizvoda marke Balea.

Dvadeset godina nakon prvog predstavljanja, robna marka Balea broji više od 500 proizvoda za njegu lica i tijela, a prema istraživanju agencije BrandIndex iz 2014., druga je najomiljenija marka u Njemačkoj.

Ljubitelji Balea proizvoda mogu uživati u limitiranim izdanjima tekućeg sapuna s mirisom rabarbare i jagode, losiona za tijelo s osvježavajućim mirisom limuna i cvijeta vanilije.

Malina i limunska trava u Balea gelu za brijanje ublažit će iritaciju kože, losion za ruke s ličijem i ružom zaštitit će vaše ruke tijekom visokih ljetnih temperatura, dok će vam deo sprej za tijelo od karambole i irisa osigurati dašak originalnosti.

Među limitiranim rođendanskim izdanjima Balee, kupci dm-a moći će pronaći i proizvode u prigodnim rođendanskim kutijicama.

Balea je na police dm-a stigla 1995. s gelovima za tuširanje, kupkama i dezodoransima,  odakle i potječe njeno ime, izvedeno od latinske riječi za kupanje.

Tijekom godina kupci su prepoznali izvrstan omjer cijene i kvalitete proizvoda marke Balea te je dm kontinuirano usavršavao asortiman u koji su danas uključeni svi proizvodi potrebni za njegu lica i tijela te proizvodi prilagođeni potrebama muškaraca.

Stroge kontrole i visoke ocjene nezavisnih instituta poput Stiftung Warentest i Ökotest, jamstvo su vrhunske kvalitete ove robne marke.

U portfelju dm-a danas se nalazi ukupno 23 robne marke koje kupcima nude vrhunski omjer cijene i kvalitete, a kupuje ih više od 90 posto kupaca dm-a.

Trenutno više od jedne trećine proizvoda dm robnih marki nose na sebi ekološku oznaku – djetelinu koja kupcima otkriva informacije o ekološkim aspektima artikla i održivom razvoju.

PROMO