NATUREL VITAMIN/MINERAL DIREKT 30 g (10 X 3 g)
Naturel direkt su granule s vitaminima i mineralima koje se konzumiraju direktno u usta bez dodatka vode, što osigurava njihovo preciznije doziranje i brže djelovanje.

U ponudi su Magnezij + Vitamin B6 s okusom crnog grožđa, Multivitamin s okusom naranče i Vitamin C 500 mg s okusom naranče/limete. Kutija od 30 g sadrži 10 vrećica. Vrećica od 3 g, koja stane u svaki džep, omogućava da dnevna doza vitamina i minerala bude uvijek pri ruci.

NATUREL ISOTONIC ŠUMEĆE TABLETE 140 g (14 X 10 g)
Izotonični sportski napitak s elektrolitima i vitaminima u obliku šumećih tableta Naturel Isotonic je dodatak prehrani s povećanim sadržajem ugljikohidrata i elektrolita.

Posebno formuliran za pružanje optimalne hidratacije i apsorpciju hranjivih tvari za veću izdržljivost organizma pri povećanim naporima i kada tijelo gubi puno tekućine.

Naturel Isotonic formula pruža uravnoteženu kombinaciju ugljikohidrata i mikrohranjivih tvari, uključujući vitamine: C, B1, E i minerale: kalij, natrij, magnezij i kalcij.

Za dobivanje dnevne doze ukusnog i osvježavajućeg izotoničnog napitka okusa naranče ili limun/limete, koji pruža optimalnu hidrataciju, potrebno je rastopiti 2 tablete (2 x 10g) u 500 ml vode. Brzotopljive u vodi, tablete su prilagođene za najčešće korištene biciklističke boce od 0,5 L.

Pakiranje od 140 g/14 tableta dostatno za dobivanje 7 x 0,5 L isotoničnog napitka.