Postoji li nešto ljepše od mirisa božićnih kolača, koji se pruža kroz cijeli dom? Kako bi se ove godine ipak malo odmorili, a ne samo pekli kolače – Dolcela je pripremila slatko iznenađenje uz koje su omiljene božićne slastice gotove u čas posla.

Jednostavno, brzo, a tako mmmljac
Dolcela Božićne mješavine birane su prema najpopularnijim božićnim kolačima s Coolinarike, a njihova je priprema toliko jednostavna da nećete morati strepiti nad ovim malim kulinarskim pothvatom.

Šarmantni raspucanci na vašem stolu
Svaki stol slađi je kada se na njemu nađu ukusni Raspucanci. Ovi prhki i mirisni kolačići dolaze u dvije varijante, s aromom limuna i u omiljenoj čokoladnoj varijanti. Obožavatelji jednostavnih, decentnih i citrusom prošaranih okusa, oduševit će se raspucancima s aromom limuna. Smjesa ove božićne mješavine dovoljna je za 35 komada, no nemojte se čuditi ako nestanu prije no što ste se okrenuli.

Ako ste pak vjerni ljubitelji čokoladnog okusa, čokoladni raspucanci osvojit će vas punoćom svog okusa. Mješavina je dovoljna za 40 kolačića, koji će dovesti u vaš dom pravi čokoladni doživljaj.

Muffini s aromom koja osvaja
Okus bez kojeg je Božić mnogima nezamisliv krije se u kombinaciji jabuke i cimeta. Neodoljiv miris ovog aromatičnog dvojca malo će koga ostaviti ravnodušnim. Bilo da ovu božićnu mješavinu odlučite pripremiti kao muffine ili božićni kruh, sigurni smo da ćete uživati u komadićima jabuke i neodoljivom mirisu cimeta ove ukusne slastice.

Gotovi dok ste rekli keks
Ma ne brinite! Ako tragate za jednostavnim receptom za gingermana ili maštovitu kućicu, božićna smjesa Gingerbread prava je stvar za vas. Kao mali šalabahter, pomoći će vam i šablona otisnuta na ambalaži. Osim toga, tu je i glazura za ukrašavanje zbog koje će vaši keksići biti glavna zvijezda božićnog stola.