Pikant Fix_PR slika_RGBMirisi svježe crvene paprike i patlidžana već se osjećaju u zraku – stiže nam priprema prave domaće zimnice!

Prvak zimnice je domaći ajvar koji mnogi majstori kuhinje pripremaju prema posebnim recepturama, a kako bi njihova priprema bila jednostavnija i brža Dr. Oetker predstavlja novi Pikant Fix za ajvar.

Idealna mješavina začina s originalnom recepturom smanjuje vrijeme pripreme zimnice i pojednostavljuje proces dobivanja ajvara. Vaša zimnica zadržat će vrhunski okus zahvaljujući tradicionalnoj recepturi i kvaliteti Dr. Oetkera.

Aroma pečene paprike i češnjaka dat će poseban pečat vašem ajvaru. Mješavina začina dostatna je za 2 kg povrća, odnosno otprilike 4 staklenke od 400 ml.

Preporučena MPC Dr. Oetker Pikant Fix za ajvar iznosi 7,99 kuna.

Uz domaći ajvar, većina voli pripremati i ukiseljeno povrće, stoga je Dr. Oetker obogatio liniju Pikant fix proizvoda s novom mješavinom začina Pikant Fix za povrće – blago ljuto. Blago ljuta mješavina začina s aromatičnim začinima i chilli papričicom idealna je za pripremu turšije, paprike i feferona. Uz to nije potrebna dodatna pasterizacija. Jednostavno i brzo – za sve ljubitelje pikantnog i bogatog okusa!

Preporučena MPC Dr. Oetker Pikant Fix za povrće iznosi 5,99 kuna.