doris-pincic-abc-sir-zastitno-lice-004Doris Pinčić, poznatija kao Lara iz popularne serije “Larin izbor”, postala je zaštitno lice Abc svježeg krem sira za koji je snimila i novi TV spot, priopćeno je iz Belja.

U veseloj atmosferi snimanja, kako se navodi, Doris je osvojila sve prisutne, no svoje srce poklonila je jednom mladom, plavom, snažnom, zgodnom, nježnom, društvenom, decentnom i elegantnom s istančanim smislom za humor, kako su Abc svježi krem sir opisali njegovi Facebook fanovi.

Kao i svi veliki ljubitelji Abc sira  i Doris uživa u bezbrojnim kombinacijama, a za svoje goste u spotu priprema neodoljive, bogate Abc sendviče i savršeni cheesecake Larinu tortu koja će sigurno izmamiti uzdahe ljubitelja slastica, ističe se.

Premijerno prikazivanje TV spota s Doris Pinčić upriličit će se danas u 18 sati na Facebook stranici te na web stranici www.abcsir.hr.

abc-sir-larina-tortaLarina torta – recept za kalup promjera 28 cm
Za podlogu:
250 g integralnog keksa
120 g maslaca

Krema:
400 g ABC sira
3 jaja
200 g šećera
250 g kiselog vrhnja
250 ml slatkog vrhnja
10 listića želatine
sok i korica 1 limuna
1 mahuna vanilije ‐ srž

Postupak:
Kekse sameljite u multipraktiku, a maslac otopite. Pomiješajte maslac i kekse u zdjeli, a dobivenu smjesu dobro utisnite u kalup te ostavite u hladnjaku da se podloga stisne. Želatinu namočite u hladnoj vodi. ABC sir pomiješajte s kiselim vrhnjem,sjemenkama vanilije, sokom i koricom limuna. Smjesu dobro izradite mikserom. Jaja sa šećerom istucite na pari da se šećer otopi. Sklonite s pare, dodajte otopljenu želatinu i miksajte dok smjesa ne bude mlaka. Istučenu smjesu jaja i šećera dodajte u razrađeni sir i miješajte da se sastojci sjedine. Na kraju umiješajte tučeno slatko vrhnje.Kremu sipajte na podlogu i spremite u hladnjak na barem dva sata da se stisne. Tortu dekorirajte sa svježe narezanim jagodama i bobičastim voćem.