Za jednostavnu i brzu pripremu finih, domaćih džemova i marmelada

Ljeto donosi šarenilo različitih vrsta sezonskog voća, poput jagoda, marelica, trešanja, višanja te raznog bobičastog voća.

Istraživanje koje je Dr. Oetker proveo o navikama korištenja aditiva prilikom ukuhavanja pokazalo je kako je potrošačima najbitnija brzina ukuhavanja te snaga učvršćivanja.

Kako većina ljudi voli i uživa u domaćim džemovima, ali nemaju dovoljno vremena kako bi ih kuhali satima, Dr. Oetker predstavlja:

Dr. Oetker Džemfix Extra 2:1 idealan je za pripremu posebno voćnih marmelada, džemova i želea, sadrži voćni sastojak za želiranje – pektin, a potrebno je dodati duplo manje šećera od tradicionalnog načina pripreme (na 1250 g voća ide 1/2 kg šećera) te su potrebne samo tri minute kuhanja čime se štedi vrijeme i novac. Dr. Oetker Džemfix Extra 2:1 može se koristiti sa svježim ili smrznutim voćem, a za pripremu želea može se koristiti i svježe iscijeđeni voćni sok. Savršena receptura Dr. Oetker Džemfixa Extra 2:1 pomoći će i početnicima da brzo i jednostavno naprave slatku zimnicu i svježe voće pretvore u neodoljive marmelade, džemove i želee.

Dr. Oetker želirni šećer Extra 2:1 služi za pripremu voćnih džemova, marmelada i želea bez dodavanja šećera. Također sadrži pektin koji se dobiva iz jabuka i citrusnog voća. Ima idealan omjer sredstva za želiranje i šećera što omogućava jednostavnu i brzu pripremu. Jedno pakiranje Dr. Oetker želirnog šećera Extra 2:1 (500 g) koristi se za 1250 g voća ili 750 ml voćnog soka.

Dr. Oetker Džemfix Super 3:1 idealan za pripremu izrazito voćnih marmelada, pekmeza, džemova i želea. Uz njega, potrebno je dodati čak tri puta manje šećera nego u tradicionalnom načinu pripreme (na 1250 g voća ide samo 350 g šećera) te su potrebne samo tri minute kuhanja. S Dr. Oetker Džemfixom Super 3:1 može se ukuhavati i s tekućim sladilima čime posebno odgovara dijabetičarima.

PROMO