Sport Strip Mall i Furniture&Interior Design Strip Mall, koji će se nalaziti u okviru velike trgovačke zone Shopping City Zagreb blizu Westgatea, trebali bi biti otvoreni u rujnu iduće godine

Iako se Zagreb smatra prilično zasićenim tržištem kad je riječ o trgovačkim centrima, početkom sljedeće godine trebala bi startati gradnja dva nova specijalizirana shopping malla.

Riječ je o Sport Strip Mallu i Furniture&Interior Design Strip Mallu, koji će se nalaziti u okviru velike trgovačke zone Shopping City Zagreb blizu Westgatea.

Prema sadašnjem statusu projekata njihovo je otvorenje najavljeno za rujan 2014., a više detalja o projektima doznat će se u četvrtak kada će se projekti prezentirati javnosti.

Ideja je da Sport Strip Mall pod jednim krovom okupi sve trgovine s opremom, obućom i odjećom za sport, lov i ribolov. Riječ je o ukupno 13 lokala ukupne bruto površine 2.862 četvorna metra.

Centar za namještaj Furniture&Interior Design Strip Mall s ukupno 23 prodavaonice na površini od 5.882 četvorna metra. (Banka.hr)