Kupcima dm-a od sada je dostupna usluga ekspresnog preuzimanja narudžbi iz dm online shopa u prodavaonici dm-a po njihovom izboru. Novom uslugom dm je objedinio kupnju putem interneta i kupnju u prodavaonicama kako bi kupcima pružio najbolje od oba iskustva i dodatno se prilagodio njihovim potrebama. Uz korištenje nove usluge, kupnju možete obaviti u dm online shopu, a naručene proizvode već za tri sata preuzeti u odabranoj prodavaonici.

“Gotovo godinu dana nakon pokretanja, dm online shop svakodnevno posjećuje sve veći broj kupaca koji, osim same online kupnje, pretražuju proizvode i detalje o njima. Značajan broj kupaca odluku o kupnji donosi online, a kupnju obavlja u prodavaonicama što višekanalnu maloprodaju čini nezaobilaznom. Usavršavanjem internetskih usluga te brisanjem granica između digitalnog i nedigitalnog uvođenjem usluge ekspresnog preuzimanja prilagodili smo se navikama kupaca koji očekuju objedinjeno i neprekinuto iskustvo kupnje na svim kanalima”, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Pri korištenju usluge ekspresnog preuzimanja, prije odabira proizvoda u dm online shopu u tražilici prodavaonica potrebno je odabrati onu u kojoj želite preuzeti proizvode. Na taj način, dostupnost proizvoda u željenoj prodavaonici bit će vidljiva već tijekom odabira proizvoda. Kao način dostave potrebno je odabrati “ekspresno preuzimanje u dm prodavaonici”, a među načinima plaćanja dostupno je plaćanje kreditnim i debitnim karticama te putem usluga Apple i Google Pay. Usluga ekspresnog preuzimanja besplatna je za sve registrirane kupce koji imaju “Moj dm” račun, dok se ostalim kupcima naplaćuje dodatnih 9,90 kuna.

Nakon najviše tri sata kupac će primiti e-mail s potvrdom i kodom koji je potrebno predočiti prilikom preuzimanja narudžbe. Proizvodi koje će kupiti uz korištenje usluge ekspresnog preuzimanja narudžbe bit će zapakirani u održivu trajnu torbu ili vrećicu za kupnju koja je besplatna za sve narudžbe.

Pokretanjem dm online shopa u listopadu prošle godine, dm je zakoračio u važno razdoblje poslovanja kao prva i jedina drogerija u Hrvatskoj koja nudi mogućnost kupnje putem interneta. Danas dm online shop nudi više od 12.000 proizvoda, a samo u kolovozu ove godine posjetilo ga je gotovo 700.000 kupaca.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!