Marija Boric_PAN2Budući da Pan pivo uvijek nudi osvježavajuć i nov pogled na život, uz njega sve, pa i ljeto u vlastitom gradu u tren oka može postati zabavno.

Ljeto je toplo, dugo i veselo i u vašem gradu, ako se dobro zabavljate i družite s dragim ljudima.

A upravo su to ovih dana otkrili i potvrdili i popularni glumci – Marija Borić i Enes Vejzović, te nogometaši Slaven Belupa Mateas Delić, Mario Gregurina i Vedran Purić koji su u pauzi od svojih proba i treninga u svojim rodnim gradovima, na opće oduševljenje ostalih sugrađana, postali turisti.

Pa je tako Enes Vejzović posjetio neke od najprepoznatljivijih turističkih atrakcija u svom rodnom Zagrebu: uz PAN pivo “pridržao” je veliki neboder na zagrebačkom glavom trgu i popio je pivo s čuvenim piscima Augustom Šenoom i Antunom Gustavom Matošem, te legendarnom zagrebačkom kumicom na Dolcu.

Marija Borić posjetila je pak rodne Stubičke Toplice, dok su u Koprivnici turisti na jedan dan postali igrači Slaven Belupa.

Sve ih je nadahnuo najnoviji tv spot za PAN pivo, u kojemu glavni protagonisti Ivan Ožegović i Jernej Čampelja na čelu s Janom Kerekešem također postaju turisti u vlastitom gradu. Ovaj ljetni dan pun zabave i dobrog druženja ostat će im svima u lijepom sjećanju jer upravo su to trenuci koji otvaraju drugu, noviju perspektivu na stvari oko nas.

Trenutci u kojima se pokrećemo i s onim što posjedujemo, sami stvaramo nove, inspirativne priče koje ćemo pamtiti čitav život.

Pan pivo poziva sve da se priključe velikom nagradnom natječaju. Od danas, putem Pan Facebook stranice https://www.facebook.com/Panpivo svi mogu poslati svoje turističke fotografije s Pan pivom putem Facebook aplikacije na njihovoj fan stranici. Pridružite se ekipi i barem na jedan dan postanite turist u svojem gradu.

PROMO