4 C
Zagreb
Utorak, 13. travnja 2021., 22:04

Konferencija Podržimo održivo_2020. – ODGOĐENO

Druga konferencija o ciljevima održivog razvoja Podržimo održivo_2020. Hrvatske gospodarske komore održat će se 23. ožujka u Muzičkoj akademiji Zagreb i ugostit će karizmatičnog bivšeg predsjednika Uprave Unilevera Paula Polmana, danas čelnoga čovjeka ICC-a, najveće svjetske poslovne organizacije.

Još jedan eminentni gost konferencije bit će Jakob Trollbäck, osnivač nagrađivanog studija za brendiranje i dizajn Trollbäck + Company sa sjedištem u New Yorku čiji su klijenti Apple, BBC, Fox Network Group, HBO, National Geographic, Spotify, TED, UN, The New York Times, YouTube.

Konferencija polazi od ‘vrućeg krumpira’ posljednjega Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu – kako spasiti planet. Stoga pod povećalo stavlja neke od gorućih problema današnjice, primjerice što je potrebno promijeniti u idućih deset godina u našem pristupu upravljanju te koji nam načini razmišljanja i alati trebaju za provedbu 17 ciljeva održivog razvoja objedinjenih u planu boljeg svijeta za sve UN-a do 2030. Sudionici će saznati i što o različitim aspektima i poveznicama između 17 ciljeva i ekonomije, tehnologije, klime, okoliša i planetarnih granica misle znanstvenici, a što donositelji odluka te koliko uspješno EU provodi ciljeve održivog razvoja.

Datum

23. ožu 2020.
Expired!

Vrijeme

09:30 - 17:00

Više informacija

Više informacija

Adresa

Muzička akademija
Muzička akademija, Zagreb
Category

Organizator

Hrvatska gospodarska komora
Više informacija
QR Code