Sajam franšiza i poslovnih mogućnosti

Sajam franšiza i poslovnih mogućnosti održat će se u Zagrebu u petak i subotu 22. i 23. rujna 2023. godine. Riječ je o međunarodnoj sajamskoj manifestaciji koja će u Hrvatskoj predstaviti davatelje franšiza te potencijalnim primateljima franšiza pojasniti kako se na temelju franšiza razvija uspješan posao.

Na Sajmu će sudjelovati više od sedamdeset izlagača – tvrtke koje daju franšize, te one iz pratećih industrija. Među njima su GLS, Tokić, Cammeo, Helen Doron, Leggiero, Domino’s Pizza i Surf’n’Fries.

Posjetitelji zainteresirani za primanje franšiza dobit će pregršt korisnih savjeta, primjerice koje franšize razmatrati u određenim financijskim i vremenskim okvirima, s kojim se izazovima sada susreću primatelji franšiza, te koji su trendovi u franšiznom poslovanju u Hrvatskoj i svijetu.

Posljednjih se godina franšizni sektor u Hrvatskoj ubrzano razvija, a svojim poslovanjem pokreće i niz pratećih industrija – od tiska i proizvodnje proizvoda za pakiranje do prodaje dostavnih vozila i opreme za ugostiteljstvo.

U sklopu Sajma franšiza i poslovnih mogućnosti održat će se Forum franšiza, konferencija Hrvatske gospodarske komore čiji je cilj poduzetnike i buduće poduzetnike educirati o najvažnijim segmentima franšiznog poslovanja – od prava i financija do marketinga i prodaje. Uz predavanja stručnjaka Forum obuhvaća i niz zanimljivih panel rasprava u kojima će svoja iskustva s franšizama iznijeti njihovi primatelji i davatelji.

Datum

22. - 23. ruj 2023.
Expired!

Vrijeme

08:00 - 18:00

Više informacija

Više informacija

Adresa

Family Mall
Family mall, Ulica Velimira Škorpika, Zagreb, Hrvatska
Category
QR Code