Ford je otkrio potpuno novo multiaktivno vozilo Tourneo Connect koje će brendu Tourneo donijeti novu razinu stila, prostora i svestranosti.

Potpuno novi Tourneo nudi idealno rješenje za užurbani životni stil pomoću udobne i vrlo fleksibilne unutrašnjosti, punim kapacitetom do sedam sjedala i izborom između dvije duljine za sve potrebe. Savršeno je prikladan za sve, od prijevoza opreme za kampiranje i sportske opreme do praktičnog prijevoza stvari za male tvrtke.

Pametna, povezana kabina uvodi najnovije tehnologije digitalnog kokpita, dok sveobuhvatan paket sofisticiranih sustava pomoći vozaču pomaže da potpuno novi Tourneo Connect bude udoban i lagan za vožnju. Nove značajke uključuju potpomognutu vožnju za smanjenje stresa i Pro Trailer Backup Assist za pojednostavljenje manevara prilikom korištenja vozila za vuču.

Tourneo Connect također predstavlja sustav pogona na sve kotače koji povećava samopouzdanje, i novu opciju automatskog mjenjača za modele s benzinskim pogonom, koji su dio proširene palete novih benzinskih i dizelskih pogonskih sklopova za koje se očekuje da će ponuditi učinkovitost koja će biti vodeća u klasi.

“Potpuno novi Tourneo Connect prvi je od uzbudljive nove generacije Tourneo vozila iz Forda. Njegov svježi novi dizajn, svestranost sa sedam sjedala i nova tehnologija pogona na sve kotače, plus njegove sve važne značajke povezivanja, nude dobitnu kombinaciju za naše kupce”, rekao je Hans Schep, generalni direktor Ford Pro, Europa. “Preuzeli smo kvalitete koje cijene kupci i podigli ih na drugu razinu, stvarajući novi Tourneo Connect koji je spreman za svaki izazov – bilo da je riječ o poslu ili igri.”

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!