U cilju unapređenja razine usluga za Ford kupce i korisnike usluga te optimizacije rada ovlaštene Ford mreže partnera u Republici Hrvatskoj, došlo je do promjena u Ford prodajno-servisnoj mreži te generalno do pojačanja prodajne prisutnosti brenda Ford na našem tržištu.

Ford je ponovno s prodajnim salonom prisutan u Zadru. Ovlašteni servisni partner Modul auto d.o.o. postao je i ovlašteni prodavatelj za programe Ford osobnih i lakih gospodarskih vozila. Modul auto d.o.o. je višegodišnji Ford partner te će svojim iskustvom sigurno doprinijeti unapređenju usluga i u segmentu prodaje kupcima u Zadru i okolici. Ford prodajno-servisni centar u Zadru otvoren je za kupce i korisnike na postojećoj lokaciji u Zagrebačkoj ulici 90.

Atenza d.o.o. s 1. lipnja je postao novi ovlašteni Ford prodajno-servisni partner u Osijeku. Lokacija Ford prodajno-servisnog centra u Osijeku za korisnike ostaje ista, na adresi Sv. Leopolda Mandića 31d. Autokuća Atenza iza sebe ima višegodišnje iskustvo i uspjeh u pružanju prodajno-servisnih usluga kupcima i vlasnicima automobila u Vinkovcima i Osijeku. Svojim će iskustvom moći nastaviti dosadašnji uspješni rad Ford tima u Osijeku te dati dodatni zamah u područjima prodaje Ford osobnih i lakih gospodarskih vozila te pružanja servisnih usluga vlasnicima Ford vozila.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!