frierss-proizvodi-midiObiteljsko poduzeće Frierss osnovano je još davne 1898. godine u Villachu, a bavi se proizvodnjom mesnatih i suhomesnatih specijaliteta.

U proizvodnim pogonima radi oko 110 zaposlenika. Kvalitetno meso je 100 % austrijskog porijekla, pretežno iz Koruške. Pogon certificiran prema međunarodnom IFS certifikatu ubraja se u vodeće austrijske ponuđače kvalitetnih proizvoda – stotine zlatnih medalja i brojni zadovoljni kupci potvrđuju visoku razinu kvalitete.

Paleta proizvoda nudi osim „koruških specijaliteta” kao što su šunkašpek, planinska salama ili domaće kobasice i vlastito proizvedene „talijanske specijalitete“ poput pršuta, mortadele i prirodno sazrele salame te cijeli niz odličnih „specijaliteta šunke i svježih kobasica“.

Mnogi od tih proizvoda nude se u malim pakiranjima pogodnim za potrošače. Svi se proizvodi proizvode prema obiteljskim receptima u najvećoj kvaliteti te s vlastitim odličnom okusom.

Frierss specijaliteti prodaju se u svim vodećim trgovačkim lancima u cijeloj Austriji kao i poznatim koruškim restoranima, ali također i izvoze u nekolicinu europskih i svjetskih zemalja kao što je primjerice Japan, a u Hrvatskoj se Frierss specijaliteti nude već gotovo 20 godina.