SC Johnson nudi širok spektar osvježivača zraka, koji pokrivaju sve potrebe potrošača. Formati su dizajnirani da odgovaraju svim prostorijama u kućanstvu te osvježavaju kvalitetnim i ugodnim mirisima.

Najpopularniji formati osvježivača su Električni (Glade Discreet, Microspray), Gel osvježivači te Automatski osvježivači (Glade Sense&Spray).

U ponudi su i Glade svijeće u raznim mirisima koje su osobito popularne u zimskim mjesecima.

Iz SC Johnsona ističu kako je trenutna novost u asortimanu Zimska Glade Winter kolekcija koja predstavlja novi miris Blackberry Frost u svim formatima osvježivača zraka koji su u njihovoj ponudi.

To su Glade Discreet električna baza, Glade Sense&Spray osvježivač zraka, Glade Refresh Air osvježivač zraka i tkanina u spreju te Glade svijeće.

Uz to, uskoro će predstaviti novi Glade Automatic Spray – automatski osvježivač zraka dekorativnog dizajna i dužeg trajanja s posebnom tehnologijom raspršivanja mirisa.

Najbolji Glade mirisi, odabrani od strane potrošača, sada su dostupni u ovom Maxi formatu – Relaxing Zen, miris Jasmina i Sandalovine s Balija, te miris Jasmina i Lavande. Novi Glade Automatic Spray ima trajanje do 60 dana.