hacker-pschorr-munchner-radler-boca-largeIz Hacker-Pschorra, pivovare s gotovo 600 godina tradicije, stiže autentični radler iz njemačke pokrajine gdje je još 1922. godine Franz Xavier Kugler gotovo slučajno izumio taj iznimni napitak.

Kada popularno pivo Original Münchner, koje se radi prema receptu što se nije mijenjao od donošenja Zakona o čistoći 1517. i koje koristi čistu izvorsku vodu te hmelj i ječam, kombinirate s najfinijim okusom limuna dobijete prvoklasno osvježenje – Münchner Radler.

Pravi radler mora biti lijepe limunsko žute boje, ugodnog okusa, ali koji ujedno ne bježi u limunadu.

Tvrtka Dolium, koja je od svibnja 2005. zastupnik Paulaner piva za Republiku Hrvatsku, odgovorila je na potrebe hrvatskih potrošača proširenjem asortimana te od ove godine u svojoj ponudi ima i Hacker-Pschorr Münchner Radler.

Pivovara Hacker-Pschorr iz Minhena pripada Paulaner grupi i poznata je po radleru s tradicionalnim keramičkim čepom.

Hacker-Pschorr Minhenski Radler je proizvod osvježavajućeg okusa napravljen od najboljih limunovih sastojaka i to bez ikakvih umjetnih sladila.

Svojim dobrim okusom i visokom prihvaćenošću od strane potrošača ovaj je Radler dobio najvišu ocjenu na Öko-testu 2008. godine.

Radi se o svijetlom fermentiranom pivskom miksu s finom limunadom koje ima 2,5% alkohola te 9,5% originalnog ekstrakta po masi.

Iz tvrtke Dolium potrošačima sugeriraju da ovaj osvježavajući radler konzumiraju nakon sportskih aktivnosti i za vrijeme toplih ljetnih dana.

hacker-pschorr-munchner-radler-kistra-largeHacker-Pschorr Minhenski Radler u prodaji je od travnja 2011. godine. Pakiran je u povratne boce od 0,5 l, a može se naručiti u svim vodećim distributerskim tvrtkama pića i napitaka u Hrvatskoj.

“Hacker-Pschorr Münchner Radler od konkurencije se izdvaja svojom karakterističnom bistrom bojom, voćnim mirisom i prevladavajućom aromom piva, što je ovom radleru priskrbilo titulu jednog od najboljih. Trgovcima ga preporučujemo jer je to hit i idealni prijatelj u ljetnim mjesecima, a potrošačima jer ima idealan omjer arome piva i voća, nema gorčine i nije sladak te ima postojanu pjenu”, ističu iz tvrtke Dolium.