Proizvodi Saponije ključni su za održavanje čistoće, kako u profesionalnom održavanju higijene tako i u održavanju osobnog zdravlja i zdravog kućnog okruženja, a neupitna kvaliteta proizvoda potvrdila se i u vrijeme pandemije COVID-19. Već više od 50 godina Saponia svojim proizvodima dezinficira i čisti ustanove i institucije te proizvodne pogone raznih industrija s proizvodima koji su razvijeni u vlastitom razvojnom institutu te registrirani u ovlaštenim laboratorijima.

Linija proizvoda Handysept i Dezi Clean namijenjena je za dezinfekciju ruku i površina i sve je što trebate za zaštitu vas i vašeg doma. Njihova provjerena djelotvornost prilagođena je primjeni u svakom domaćinstvu i za sve koji očekuju najbolju zaštitu za sebe i svoju obitelj. Dodatna potvrda kvalitete je povezanost s top brendovima Saponije za pranje i čišćenje – Faks helizim, Likvi, Arf, Bis i Lahor te pruža potpuno novu dimenziju čistoće i kvalitete života.

Za dezinfekciju ruku tu je već poznati Bis Handysept Pro s visokim dezinfekcijskim učinkom i 76% alkohola. Redovnim pranjem Lahor Handysept sapunom sprječavate širenje zaraznih bolesti koje se mogu prenijeti nečistim rukama. Faks Helizim Dezi Clean Finel sredstvo za dezinfekciju i ispiranje rublja osigurava 100% higijensku čistoću rublja, dezinficira ga i omekšava. Likvi Dezi Clean Blistal idealan je za dezinfekciju i pranje posuđa, a dodatno neutralizira i neugodne mirise.

Arf Dezi Clean Universal sredstvo za dezinfekciju i čišćenje vodoperivih površina namijenjen je za svakodnevno čišćenje i dezinfekciju površina poput vrata, podova, dječjih igračaka, obuće i namještaja dok je Arf Dezi Clean Speed idealan za dezinficiranje očišćenih površina kao sprava za vježbanje, kuhinjskih i sanitarnih površina te kućišta elektroničkih uređaja. Za blistavu čistoći i dezinfekciju kupaonica i toaleta tu su Arf Dezi Clean Bathroom i Arf Dezi Clean Toalet. Cijelu liniju zaokružuje i Lahor Handysept Antibacterial – antibakterijski sapun.

Odgovornost svakog od nas je da svojim primjerom pravilnog održavanja higijene čuvamo zdravlje svih. Saponia nam pomaže da u tome budemo što djelotvorniji.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!