Heraklea pokreće akademiju o kulturi uslužnosti

Hrvatska mystery shopping agencija Heraklea od veljače iduće godine pokreće “Heraklea Customer Service Akademiju” – program stručnog usavršavanja o kulturi uslužnosti u hrvatskim poduzećima.

Program je namijenjen klijentima agencije te svim zainteresiranim poduzetnicima, direktorima i članovima Uprava koji u svojem poduzeću mogu i žele uspostaviti kulturu uslužnosti, ističu iz Heraklee te dodaju kako je ideja proizašla iz osmogodišnjeg iskustva tvrtke u djelatnosti mystery shoppinga te mjerenja i unapređivanja kvalitete usluge.

Akademija traje ukupno pet mjeseci, od veljače do srpnja 2011. godine. Polaznici će prolaziti kroz pet međusobno povezanih koraka te će im, uz predavanja stručnjaka, biti osigurana potrebna znanja i vještine za uspostavljanje kulture uslužnosti u poduzeću te kako njome postići dugoročnu konkurentsku prednost, stoji u današnjem priopćenju.

U sklopu programa polaznici će proći korake od osvještavanja važnosti kvalitete usluge, suočavanja s činjenicom tko su zapravo njihovi kupci i što oni žele, informiranja kako komunicirati s kupcima i „upravljati“ djelatnicima te pritom izgraditi uspješan brend poduzeća ali i sebe samih.

“Ono što sva poduzeća u konačnici zanima jest – profit. Najsigurniji put do njega je kroz zadovoljne, lojalne i u današnje vrijeme – oduševljene kupce, koji će svoj novac ostaviti kod njih. Da bi to uspjelo, osim dobrog proizvoda od iznimne je važnosti upravo i uslužnost djelatnika i poduzeća u cjelini, politika uslužnosti poduzeća koju Heraklea pomaže izgraditi polaznicima akademije. Uz uspješnu orijentiranost kupcima, jedina briga poduzeća bit će – ‘bezobrazno veliki profit’, poručuju iz agencije.

Upisi u akademiju kreću od 15. prosinca 2010. i traju do 15. veljače 2011. godine, a program akademije možete vidjeti klikom na link.

Prethodni članakHrvatski potrošači tradicionalni u konzumaciji i kupnji meda
Sljedeći članakCarlsberg povećao dobit za 31 posto