29.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 12:55
Tržišne komunikacijeHPA potvrdila domaće porijeklo i kvalitetu piletine Cekin

HPA potvrdila domaće porijeklo i kvalitetu piletine Cekin

Hrvatska poljoprivredna agencija (HPA) dodijelila je proizvodima varaždinske tvrtke Koka, koja posluje u sastavu Grupe Vindija, znak Meso hrvatskih farmi kojim potrošače informira o domaćem porijeklu pilećih proizvoda Cekin te promiče daljnji razvoj peradarske proizvodnje u Republici Hrvatskoj, priopćeno je iz Vindije.

Oznaka je dodijeljena za tri skupine proizvoda: pilećih trupova za pet favorita – Grill, Roster, Varaždinski pohanci, Kalibro i Grilko, skupine pilećeg rasjeka s predvodnicima mini i obiteljskih pakiranja mini filea i odrezaka filea prsa te skupine mariniranih proizvoda koje predvode Gavelino i pet Filetina te ražnjiće Kids.

Osim što znak Meso hrvatskih farmi potrošačima jamči da je riječ o proizvodu hrvatskog porijekla, on je i jamstvo da se u proizvodnji strogo primjenjuju načela sljedivosti, sigurnosti i kontinuiteta u unapređivanju proizvodnje. Kupnjom proizvoda s oznakom Meso hrvatskih farmi potrošači podržavaju domaću prehrambenu industriju i čuvaju domaća radna mjesta.

“Piletina Cekin svojim okusom već godinama osvaja domaće i strane potrošače, a potvrda HPA još je jedan dokaz da Koka osluškuje potrebe i želje suvremenih potrošača koji traže kvalitetnu i svježu hranu”, poručuju iz Vindije.

Cekin 100 posto domaći i svježi proizvod, za razliku od uvoznih, iz proizvodnje stiže na police u roku jednog dana. Također, njegov zaokruženi proizvodni ciklus od polja do stola počinje uzgojem žitarica za proizvodnju stočne hrane i nastavlja se prirodnim uzgojem peradi te obradom piletine u najsuvremenijim uvjetima.

Takav pristup omogućuje potpunu kontrolu nad kvalitetom proizvoda, kažu u tvrtki, pa stoga mogu jamčiti kako na stolove dolazi samo najbolja i najzdravija domaća piletina.

Najnovije objave

Stanić za kontrolni paket Bihaćke pivovare izdvojio nešto više od pola milijuna eura

Sukladno realiziranoj cijeni kompletna vrijednost Bihaćke pivovare je nešto manje od 2 milijuna KM Svjetlan Stanić preuzeo je nešto više od 50 posto dionica Bihaćke...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...