Lidl Hrvatska ove je godine produljio svoje partnerstvo s Hrvatskim rukometnim savezom i podršku Kaubojima na još četiri godine, do 2025. godine. Ove godine, osim voća i povrća, ponosni partner naše reprezentacije su i Lidlovi Okusi zavičaja. Na međunarodnoj razini, Lidl nastavlja biti partner muškog Europskog rukometnog prvenstva EURO 2022. i 2024. Od 2017. godine, Lidl je šesti put Official Fresh Food Partner rukometnih europskih i svjetskih prvenstava.

Lidl se raduje svojoj međunarodnoj ulozi Official Fresh Food Partnera muškog EURA 2022. i 2024., kao i prilici da i na ovaj način prezentira svježinu i kvalitetu svojih namirnica. Međunarodno partnerstvo s Europskim rukometnim prvenstvom EURO 2022. i 2024., kao i lokalna podrška Hrvatskom rukometnom savezu, nastavak su Lidlove podrške i poticanja sporta te uravnotežene prehrane uz kretanje i zdravi način života.

“Izuzetno nas veseli što nastavljamo s podrškom Hrvatskom rukometnom savezu i Kaubojima u njihovim novim izazovima. Angažirani smo u rukometu jer taj sport savršeno odgovara našoj dinamici – kao i u rukometu, timski rad je ključ i našeg uspjeha. Ovime također želimo stvoriti svijest o velikom značaju kretanja i osvještene prehrane. Nestrpljivo iščekujemo EURO 2022, Lidl će biti veliki navijač naše reprezentacije!”, ističe Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidl Hrvatska.

Muški rukometni EURO 2022. održat će se od 13. do 30. siječnja u Mađarskoj i Slovačkoj. Zatim, 10. siječnja 2024. u Njemačkoj počinje muški rukometni EURO 2024.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!