Coral Croatia d.o.o. (Shell Licensee), u većinskom vlasništvu grčke kompanije Coral S.A., u Pazinu je otvorio 28. Shell benzinski servis u Hrvatskoj. Istarski kupci će tako osim na Shell benzinskim servisima u Medulinu, Umagu, Puli i Kanfanaru od sada pronaći Shell V-Power goriva i na adresi Šime Kurelića 34, u Pazinu.

Visokokvalitetna goriva Shell V-Power s tehnologijom DYNAFLEX pružaju maksimalne performanse vozila. Shell V-Power goriva obogaćena su snažnim sredstvima za čišćenje koja održavaju osnovne dijelove sustava i štite ih od naslaga koje utječu na performanse dizelskih i benzinskih motora.

Uz široki asortiman Shell V-Power goriva, u modernom interijeru trgovine Shell Select u Pazinu kupci mogu pronaći sve što im je potrebno za ugodnu i bezbrižnu vožnju, poput jedinstvenog Shell Car Care asortimana za čišćenje, zaštitu i poboljšanje interijera i eksterijera vozila. Benzinski servis Shell Pazin nudi i bogat izbor Shell Helix motornih ulja i maziva, prikladnih za benzinske i dizelske motore koja sadrže jedinstvenu tehnologiju Shell PurePlus. Zaljubljenici u vožnju na dva kotača, na Shell benzinskom servisu Pazin pronaći će Shell Advance ulja, jedina ulja koje preporučuje Ducati. A za uživanje kupaca tu su i ugodno dizajnirani cafei.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!