Euro Effie nagrađuje najbolje agencije i oglašivače iz cijele Europe koji su bili istinski efikasni u svojem komuniciranju

Ivana Galić, rukovoditeljica marketinških komunikacija u Vipnetu, i Nikola Žinić, kreativni direktor u agenciji Bruketa&Žinić OM, imenovani su za članove žirija Euro Effie 2014, europske nagrade koja se dodjeljuje za najučinkovitije i najuspješnije marketinške kampanje koje su bile aktualne u više zemalja Europe.

Žiri Euro Effie nagrade sastoji se od niza profesionalaca iz područja marketinga iz cijele Europe, a njime predsjeda Geoff Seeley, globalni direktor komunikacijskog planiranja iz Unilevera.

Galić i Žinić su izabrani u žiri ove cijenjene nagrade zbog svog velikog iskustva u vođenju marketinških kampanja i odličnog poznavanja natjecanja Effie. Svojim znanjem i stručnošću doprinijet će izboru najboljih agencija i oglašivača iz cijele Europe koji su bili istinski efikasni u svojem komuniciranju.

Hrvatsko izdanje prestižnog Effie natjecanja održat će se u sklopu nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija od 15. do 18. svibnja u hotelu Lone u Rovinju i nagradit će najbolje hrvatske marketinške agencije i oglašivače.

Na Croatia Effie 2014 natjecanju mogu sudjelovati svi marketinški radovi koji su realizirani u Hrvatskoj u periodu od 1. srpnja 2012. do 31. prosinca 2013. godine, a natjecanje je otvoreno još samo nekoliko dana, do 31. ožujka.