Jamnica ledeni čajevi: Okus kvalitete i osvježenja

jamnica-ledeni-caj-sumsko-15ljamnica-ledeni-caj-breskva-15lJamnica ledeni čajevi trenutno se u trgovinama mogu pronaći u PET pakiranju volumena 1,5 l i 0,5 l u tri različita osvježavajuća okusa: breskva, šumsko voće-brusnica i limun, dok je okus breskve dostupan i u kartonskom brik pakiranju od 1 l.

Uz spomenute ambalaže, od prošle godine se na tržištu okus šumsko voće-brusnica može naći i u PET pakiranju od 0,25 l. “Ovo malo pakiranje idealno je za najmlađe potrošače, a stane i u svaku žensku torbicu”, ističu iz proizvođača.

Za preporuku potrošačima navode kako su Jamnica ledeni čajevi proizvodi najviše kvalitete koji se pune uz pomoć aseptičke tehnologije i potrošačima pružaju jedinstveno ljetno osvježenje i kvalitetu okusa bez dodatka konzervansa i umjetnih bojila.

S druge strane, kažu, svakom trgovcu u cilju je imati u asortimanu proizvode provjerene kvalitete koji su prepoznati od strane potrošača te su lideri na hrvatskom tržištu u gotovo svim kanalima prodaje i geografskim područjima.

“U kategoriji ledenih čajeva radimo na širenju palete okusa i ulasku u nove pod-segmente napitaka na bazi čaja koji će uskoro ugledati svjetlo dana i biti dostupni potrošačima diljem Hrvatske. Također planiramo i snažnu marketinšku potporu novim aktivnostima u vidu oglašavanja u medijima te sveobuhvatnim aktivnostima unapređenja prodaje na prodajnom mjestu”, najavljuju iz Jamnice.

Prethodni članakCoca-Cola se pridružuje obilježavanju Međunarodnog dana Dunava
Sljedeći članakEnis Bešlagić postao zaštitno lice AS Group