jamnica-largeDugu tradiciju punjenja mineralne vode Jamnica d.d. započela je još davne 1828. godine, a do danas je izrasla u najvećeg proizvođača mineralne i izvorske vode i bezalkoholnih pića na jugoistoku Europe.

Svoj razvoj Jamnica prije svega temelji na izgradnji snažnih robnih marki, koje na hrvatskom tržištu imaju vodeću poziciju u svojim segmentima, a sve značajniju ulogu imaju i na regionalnim tržištima te na globalnom svjetskom tržištu.

Jamnica d.d. ima vrlo široku paletu proizvoda pa tako u svom asortimanu, osim mineralnih voda, ima i aromatizirane mineralne vode, prirodne voćne sokove, voćne napitke, ledene čajeve, izotonične napitke i gazirana pića.

Osim Jamnice i Jane, Jamnica d.d. na hrvatskom tržištu distribuira i prirodnu gaziranu mineralnu vodu Sarajevski kiseljak, prirodnu gaziranu mineralnu vodu Mivelu i izvorske vode Akviu i Godu.

“Naši proizvodi mogu se kupiti u gotovo svim trgovačkim lancima, a osim u retailu, prisutni su i u HoReCa kanalu. Jana u svojoj kategoriji ima tržišni udio od preko 55 posto, dok Jamnica ostvaruje udio od preko 82 posto”, ističe Tanja Ivanko, voditeljica odnosa s javnošću u Jamnici d.d..