Franka Batelić ispred Ožujsko Puba Tkalča pjevala božićne pjesme uz glazbenu pratnju na bocama Božićnog piva

Šetači i prolaznici Tkalčićevom ulicom imali su priliku uživati u nesvakidašnjem nastupu mlade i popularne Franke Batelić koja je pjevala božićne pjesme uz originalnu glazbenu pratnju na bocama Božićnog piva.

Predblagdanski ugođaj uz poznate domaće i strane božićne pjesme u neuobičajenoj interpretaciji iznenadio je okupljene prolaznike ispred novootvorenog Ožujsko Puba Tkalča.

Pjesme poput “Tihe noći” i “Radujte se narodi” Franka Batelić pjevala je uz pratnju poznatog producenta Ante Gele na gitari i glazbenika Borne Šercara, koji je oduševio sviranjem na bocama Božićnog piva.

Tijekom ovog kratkog glazbenog nastupa prolaznici Tkalčićevom ulicom, osim u okusu i izgledu, imali su priliku uživati i u zvuku 23. izdanja Božićnog piva.

Posljednje 23 godine Božićno pivo iznenađuje likovnim rješenjima etiketa koje su posljednjih šest godina osmišljavali perspektivni mladi likovni umjetnici, a prije toga etablirana imena domaće likovne scene.

Zlatan Vehabović, Marko Tadić i Miron Milić samo su neki od mladih likovnih umjetnika koji su svoju interpretaciju božićnog ugođaja izrazili na etiketi Božićnog piva.

Od etabliranih likovnih umjetnika etiketu Božićnog piva, među mnogim drugima, osmišljavali su i Miroslav Šutej, Ivan Lacković Croata, Rudolf Labaš, Đuro Pulitika i Željko Kipke.

Autor ovogodišnje etikete Božićnog piva je mladi likovni umjetnik Manuel Šumberac (24). Nakon završetka studija na Odsjeku za animirani film i nove medije Akademije likovnih umjetnosti, sudjelovao je u izradi mnogobrojnih animiranih filmova te ilustrirao naslovnice knjiga.