krem-juhe-podrvkaNakon što su prošle godine slovenski potrošači izabrali Vegeta marinade za Produkt leta, ove godine svoje povjerenje dali su Podravka juhama bogatstvo povrća izabravši ih za najbolje u kategoriji juha.

Nagrada Produkt leta dodjeljuje se svake godine za nove proizvode na tržištu, dodjeljuju je potrošači, njih 3.000 koji sudjeluju u nezavisnom istraživanju koje provodi agencija AC Nielsen. Potrošači ocjenjuju nove proizvode u 4 kategorije: inovativnost, atraktivnost, zadovoljstvo i namjera kupnje.

Juhe bogatstvo povrća u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve modernog potrošača jer su bez pojačivača okusa i dodanih aroma a izvrsnog okusa što su potrošači i prepoznali. Pečat Produkt leta garancija je potrošačima da su proizvodi nosioci ovog pečata najbolji proizvodi u pojedinoj kategoriji te olakšavaju donošenje odluke o kupnji.

Na izrazito zahtjevnom tržištu, ovaj pečat razlikuje proizvode od proizvoda konkurencije te osigurava povjerenje za kupnju stoga se vjeruje da će ova nagrada pridonijeti još boljem plasmanu .