Karlovački Žitoproizvod na originalan način oprašta se od kuna

Akcija se odvija u Karlovcu na dvije lokacije - u Karla pekarnici na karlovačkoj gradskoj tržnici te u kiosku ispred tvornice na Baniji, sve do 15. siječnja sljedeće godine odnosno do datuma do kojeg je moguća kupovina u kunama nakon čega najdugovječnija hrvatska valuta službeno odlazi u povijest

Karlovačka tvrtka Žitoproizvod u prosincu snižava cijene omiljenih pekarskih proizvoda. Popularni Mrežnički kruh težine 700 g prodaje se za samo 5 kuna, ukusni slanac po 2 kune, a kajzerica za 1 kunu.

“Na ovaj način želimo pomoći sugrađanima u ovoj eri masovnih poskupljenja koja su nas sve zahvatila, uljepšati im blagdansko vrijeme i ujedno se na originalan način oprostiti od naše kune. Iako smo i sami kao tvrtka suočeni s brojnim poskupljenjima svih sirovina, ambalaže i energije, cijene tri omiljena pekarska proizvoda smo snizili i ‘zaokružili’ na ‘kunu’, ‘tunu’ i ‘medu’ odnosno 1, 2 i 5 kuna”, izjavio je Vanja Hanić, predsjednik Uprave Žitoproizvoda.

Akcija se odvija u Karlovcu na dvije lokacije – u Karla pekarnici na karlovačkoj gradskoj tržnici te u kiosku ispred tvornice na Baniji, sve do 15. siječnja sljedeće godine odnosno do datuma do kojeg je moguća kupovina u kunama nakon čega najdugovječnija hrvatska valuta službeno odlazi u povijest.

Zato, izvucite kune iz kasica, čarapa i staklenki i “zamijenite” ih za omiljene pekarske proizvode.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPrihodi IT industrije u 2021. porasli 15 posto, no plaće zaostaju za europskima
Sljedeći članakDesign Bureau Izvorka Jurić dva zlata, srebro i priznanje na natjecanju Wolda 13