S 1. travnja Jan Philipp Hartmann (38) preuzet će ulogu direktora Anuge na Koelnmesseu, preuzimajući odgovornost za izravno upravljanje i razvoj vodećeg svjetskog sajma hrane. Naslijedit će Stefanie Mauritz, koja je na tu ulogu imenovana u prosincu 2019.

Jan Philipp Hartmann u Koelnmesseu je zaposlen od 2016. godine, a ima višegodišnje iskustvo kao voditelj prodaje na sajmu slastica ISM Middle East i ISM. Od polovine 2019., a zahvaljujući bogatom međunarodnom iskustvu i vještinama prodaje, pomagao je u razvoju sajma ISM Middle East kao direktor, a uspješno je nadgledao i rebranding događaja iz yummexa u ISM. Nakon travnja svojim će inovativnim idejama pridonijeti uspjehu Anuge.

“Jako nam je drago što smo za jedan od naših najvećih globalnih sajmova pronašli talentiranog stručnjaka iz vlastitih redova. Anuga će imati ogromnu korist od bogatog međunarodnog iskustva Jana Philippa Hartmanna i njegove strasti prema svijetu sajmova”, rekao je Gerald Böse, predsjednik uprave.

Nakon što se usredotočio na sajmove u Dubaiju, novi direktor jedva čeka organizirati događaj u svom rodnom gradu Kölnu. Optimističan je u pogledu budućnosti i već je postavio neke jasne ciljeve: “Cilj mi je izoštriti i proširiti brend Anuga, posebno u smislu njegovog statusa sajma svjetske klase. Da bismo to postigli, moramo se jasno diferencirati od konkurencije, hrabro nastaviti s ulogom predvodnika sadržaja i uključiti još više događaja u naš B2B koncept.”

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!