Konferencija Health management u organizacijama i dobrobit zaposlenika

Svrha konferencije je HR stručnjacima predstaviti najbolje prakse iz područja brige o mentalnom i tjelesnom zdravlju zaposlenika, te o važnosti brige o dobrobiti zaposlenika u organizacijama.

Globalni trendovi postavljaju brojne izazove u svim zanimanjima no čini se kako su izazovi u odjelima ljudskih resursa jedni od najvećih. Tržište rada je postalo iznimno fleksibilno i zaposlenici, osim stimulativne nagrade za svoj rad, od organizacije očekuju mnogo više.

Brigom za zdravlje radnika poslodavac može utjecati na: kvalitetniji rad zaposlenika, brzinu i efikasnost obavljenog rada, smanjenje izostanaka i bolovanja, povećanje produktivnosti, povećanje motivacije i angažiranosti i što je najvažnije – na zadovoljstvo i lojalnost radnika.

Mapa znanja treću godinu zaredom organizira konferenciju iz područja upravljanja ljudskim resursima, a ove godine bavi se temom Health management u organizacijama i dobrobit zaposlenika.

Svrha konferencije koja će se 14. studenoga održati u zagrebačkom Hotelu Sheraton je HR stručnjacima predstaviti najbolje prakse iz područja brige o mentalnom i tjelesnom zdravlju zaposlenika,te o važnosti brige o dobrobiti zaposlenika u organizacijama.

Konferencija je namijenjen stručnjacima u upravljanju ljudskim potencijalima, direktorima i članovima uprava kao i voditeljima timova i odjela, te menadžerima na svim razinama.

Prethodni članakProcter & Gamble s većom dobiti i prihodima u trećem kvartalu
Sljedeći članakCertifikat Poslodavac Partner za najvećeg domaćeg poslodavca – Hrvatsku poštu