Nadovezujući se na konferenciju Oracle OpenWorld 2014., održanu u San Franciscu, Oracle je ponovno, globalno pokrenuo niz eminentnih događanja kojima sveobuhvatno predstavlja inovacije izložene u Kaliforniji.

oracle day 2015 midiOracle Day, pod sloganom “Pretvorite radikalne tehnološke pomake u priliku za inovacije” održat će se u 32 grada diljem Europe, Bliskog Istoka i Afrike, kao dio globalne serije događaja a u Zagrebu je planirana za 28. travnja u Hypo Centru.

Konferencija će sudionicima pružiti priliku da istraže kako tehnologije mogu promijeniti njihovo poslovanje, a isto tako i da od stručnjaka iz Oraclea saznaju kako preuzeti kontrolu nad IT budućnošću svoga poslovanja.

Glavni govornik bit će Brad Tewksbury, viši direktor za globalni razvoj poslovanja i rješenja u Oracleu.

Osim njega na konferenciji će prisustvovati i Scott Wilson, viši direktor u Oracleu za Europu, Bliski istok i Afriku te Cesare Capobianco, dopredsjednik za poslovne aplikacije u ogranku Oraclea za Rusiju, Tursku i središnju Aziju.

Snažno se oslanjajući na uspjehe Oracle korisnika, ova će događanja biti snažna i poticajna kombinacija poslovnih i tehnoloških sadržaja – svih posvećenih jednom cilju: prikazati sudionicima kako Cloud, Big Data i Mobilea, u konvergenciji mogu pretvoriti IT u snagu koji pokreće inovacije u poslovanju:
Big Data and Business Analytics – izvucite najveću moguću korist za svoje poslovanje, iz svih dostupnih podataka, dobivanjem relevantnih uvida koji vode do kvalitetnijih odluka.

“Oracle OpenWorld je najvažniji konferencija IT industrije, na kojoj se susreću najsjajniji umovi i najinovativnije ideje. Ove godine ćemo, od vodećih tehnoloških stručnjaka iz cijelog svijeta, saznati o najnovijim perspektivama na polju strategije i inovacije. Konferencijom Oracle Day želimo taj uvid pružiti što većem broju ljudi diljem EMEA regije”, rekao je Tim Payne, potpredsjednik za marketing, Oracle EMEA.