Otkrijte životinjske rekorde uz Ledo Medu u Zoološkom vrtu

ledo medoOtkrijte životinjske rekorde s Ledo Medom ovog vikenda 25. i 26. travnja od 11:00 do 18:00 sati u zagrebačkom Zoološkom vrtu gdje vas očekuje mnoštvo zabave, igre i edukativnih radionica.

Naime, posjetitelje Zoološkog vrta očekuju brojni tematski osmišljeni punktovi koji će djeci biti izuzetno zanimljivi jer će ih na njima čekati sadržaji koje su pripremili Ledo Medo i edukatori Zoološkog vrta.

Tako će na posebnoj stazi moći usporediti svoju brzinu s najbržim životinjama. Snalažljivost i spretnost testirat će se na poligonu ”I takve životinje postoje” s preprekama koje se moraju preći u što kraćem vremenu.

Na punktu ”Najvećih životinja” uspoređivat će svoju visinu i težinu s najvišim i najtežim životinjama, dok će u društvu s paukovima, zmijama i žoharima testirati hrabrost na lokaciji ”Tko je najhrabriji?”. Kolika je snaga krokodilova ugriza moći će saznati na lokaciji ”Najsnažnijih životinja”.

Na posebno organiziranoj lokaciji djeca će se družiti i fotografirati s Ledom Medom, razmjenjivati svoje sličice i uživati u rekordno dobrom sladoledu Ledo Medo i životinjski rekordi. Sljedeće druženje s Ledo Medom i životinjskim rekordima u Zoološkom vrtu bit će 2.5., za najnovije informacije pratite web stranicu Leda i Zoološkog vrta jer je u slučaju lošeg vremena moguća odgoda termina.

Novi Ledo Medo i životinjski rekordi je odličan sladoled okusa vanilije i čokolade s kakao preljevom uz koji se dobivaju zanimljive sličice koje se lijepe u album. Svatko tko sakupi sve sličice odmah osvaja Ledo Medo plišanu igračku.

Prethodni članakOl Istria maslinova ulja u društvu najboljih na svijetu
Sljedeći članakKonferencija Oracle Day u Zagrebu 28. travnja