Kozmetika Afrodita predstavlja nove ljetne hitove

sun care marmelada - suho uljeIz Kozmetike Afrodita ovog ljeta stižu novi hitovi koji će osigurati nesmetano sunčanje i lakše upijanje sunčevih zraka.

Suho ulje marmelada sa šljokicama koje pomoću uljnog kompleksa iz mrkve, maslina i oraha kožu bogato hidratizira, hrani, njeguje te naravno pomaže kod bržeg i intenzivnijeg postizanja privlačno preplanule puti.

Za sve one koji žele svoju preplanulost što više istaknuti suhom ulju marmelade dodali smo šljokice koje će vašoj koži pružiti lijepi sjaj.

Ne zaboravite da Sun Care Marmelada ne sadrži zaštite filtere i zato je namijenjen svima koji imaju tamniju i otporniju kožu, neosjetljivu na sunce. Zato kod uporabe uvažavajte opće upute i savjete za zdravo sunčanje te uživajte u bezbrižnom ljetu s lijepom preplanulom kožom.

Preporučena cijena:  Sun Care Marmelada suho ulje: 63,99 kn

SunCare 30 sensitive WEBSensitive krema za lice novi je proizvod kozmetike Afrodita koji pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zraka.

Štiti kožu od opekotina, preranog starenja uzrokovanog sunčevim zrakama, te potiče regeneraciju kože i pruža joj osjećaj vlažnosti. Dermatološki je testirano i ne sadrži parabene.

Preporučena cijena: Sun Care sensitive krema za lice za sunčanje  – 43,99 kn

Prethodni članakLipanj 2016.
Sljedeći članakSlane grickalice – Kupovne navike: Minusi nagrizaju