Kraljevska ponuda za Hyundai Tucson 1.7 CRDi Style već od 165.990 kuna. U cijenu su uključeni troškovi registracije te obvezno i kasko osiguranje

Hyundai je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio posebnu ponudu za SUV Hyundai Tucson s efikasnim 1.7 dizelskim motorom.

U bogatom paketu opreme Style dostupan je već od 165.990 kuna, a u njegovu cijenu uključeni su troškovi registracije te obvezno i kasko osiguranje za prvu godinu osiguranja vozila. Između ostalog u cijenu su uključeni i porez na cestovna motorna vozila, tehnički pregled, prometna dozvola te registarske tablice.

Style paket opreme sadrži automatski klima uređaj, tempomat, stražnje parking senzore, uzdužne krovne nosače, svjetla za maglu i još mnogo toga. Svi zainteresirani kupci na taj način mogu uštedjeti vrijeme, jer će njihov novi Hyundai Tucson biti spreman po preuzimanju ključa.

Posebna ponuda vrijedi u ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži u Hrvatskoj, odnosi se na sve Tucson modele na zalihi i traje do 28.02.2018. ili do isteka zaliha.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete ovlaštene Hyundai prodavatelje te da detalje ponude provjere na http://hyundai.hr/promo/tucson/.

Za sve kupce novih Hyundai vozila tu je jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.

PROMO