Ostati doma i sačuvati zdravlje u vremenima epidemijske krize je najvažnije, a kako bi se hrvatski građani iz sigurnosti svog doma mogli zasladiti ili razveseliti najdraže osobe, Kraš je u suradnji s Hrvatskom poštom osigurao online narudžbu paketa Kraševih proizvoda uz besplatnu dostavu putem internetske trgovine Žuti klik.

U Kraševom ‘Paketu koji nas spaja’ slatki su proizvodi, koje Pošta dostavlja u poštanski ured ili na kućnu adresu. “Paketom možete i čestitati rođendan, rođenje djeteta, godišnjicu braka ili uljepšati nekome koga volite nadolazeći Uskrs. Osmislili smo tri različita paketa po cijenama od 200 i 300 kuna s proizvodima koje najviše volite”, poručuju iz Kraša.

“Sačuvati zdravlje je najvažnije i zato je zasad nužno ostati doma. To je najbolji način da pomognemo zdravstvenom sustavu, našim herojima – liječnicima i medicinskom osoblju u borbi protiv epidemije koronavirusa. Kako bi ova teška vremena malo zasladili Kraš je pripremio pakete koje možete dobiti na svoju kućnu adresu. Pripremat će ih radnici Kraša koji su u ovoj krizi pokazali predanost i posebnu odgovornost, a pomoći će im i poštari Hrvatske pošte, koji svakodnevno obilaze poštanske sandučiće diljem Hrvatske”, istaknuo je Damir Bulić, predsjednik Uprave Kraša.

Hrvatska pošta koristi sve svoje kapacitete kako bi se dostava pošiljaka i rad poštanskih ureda nastavio i u ovoj kriznoj situaciji. Sukladno uputama nadležnih tijela prilagođava svoje poslovanje i poduzima sve mjere kako bi se umanjila mogućnost širenja epidemije i osigurao kontinuitet poslovanja.

“Svjesni smo iznimne važnosti pošte i osjećamo dužnost pomoći građanima da što lakše prebrode ovu situaciju. Naša internetska trgovina Žuti klik, nudi pregršt prehrambenih proizvoda, a slatki Kraševi paketi sigurno će i velikima i malima izmamiti osmijeh na lice čak i u ovim teškim vremenima”, kazao je Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte.

Radnici Hrvatske pošte uvijek su na raspolaganju građanima, a posebno u kriznim vremenima. Opremljeni su zaštitnim sredstvima, posebno se pazi na higijenu, ograničen je broj rukovanja pojedinačnim pošiljkama, a paketi se prevoze u sigurnim uvjetima. Poštari neumorno dostavljaju poštu, radnice u poštanskim uredima na usluzi su korisnicima, vozači svakodnevno prevoze pošiljke, a brojni radnici u sortirnicama razvrstavaju pisma i pakete. Podršku poslovanju pružaju brojne radnice i radnici u administraciji i IT-u, zaključuje se u priopćenju Hrvatske pošte.