Već više od 50 godina Ariel donosi rješenja koja čine pranje rublja sve lakšim i učinkovitijim. Počevši od prvog praška koji je uspješno odgovorio na primjedbe brojnih kupaca da strojno oprano bijelo rublje nije dovoljno bijelo, preko uvođenja varijanti za šareno rublje i tekućih deterdženata te prilagođavanja sve zahtjevnijim uvjetima pranja uključujući i niske temperature i nove materijale, poput onih za sportsku odjeću, pa sve do malih ali moćnih kapsula ALLin1. U svemu tome Ariel se vodio jednim glavnim načelom: staviti najnaprednije tehnologije u službu potrošača te tako olakšati svakodnevne zadatke u kućanstvima diljem svijeta, tako da vama ostane više vremena za sve ono u čemu uistinu uživate.

Predstavljamo dosad najbolju Arielovu kapsulu koja oslobađa puni potencijal našeg trodijelnog dizajna. Donosimo tri nove tehnologije čišćenja, kombinaciju koja je moguća samo s inovativnim kapsulama poput ovih.

Prva komora sadrži najkoncentriraniji gel s novom zaštićenom tehnologijom Purezym koja razbija ljepljiva zaprljanja kao nijedna druga tehnologija.

Druga komora je zadužena za ultra moćno uklanjanje mrlja zahvaljujući novoj polimerskoj tehnologiji Antistick koja omogućuje da se mrlje i ljepljiva zaprljanja lakše uklone u sljedećem pranju.

I za kraj, treća komora ima poboljšani sustav za blistavost zahvaljujući novom enzimu Brightzym koji oslobađa prljavštinu zarobljenu u vlaknima kako bi vašoj odjeći vratio sjaj.

Nove tehnologije u kapsulama Ariel ALLin1 omogućuju izvanredne performanse na brzim i programima s niskom temperaturom pranja, što ih čini proizvodom koji predvodi održivi razvoj u kategoriji njege rublja. Svoje kapsule proizvodimo u tvornici koja koristi 100% obnovljivu električnu energiju i smanjila je proizvodni otpad na nulu. Za proizvodnju kapsula koristi se 80% manje vode u proizvodnom procesu nego za tekući deterdžent, a kapsule su dva puta koncentriranije od tekućeg deterdženta i tri puta od praška. Također imaju 30% manje plastičnog pakiranja od tekućeg deterdženta i za njihov transport je potrebno 20% manje kamiona nego za ostale forme deterdženata, a prilikom uporabe nema prosipanja i ostataka.

Arielove kapsule dolaze u osam varijanti i zadovoljavaju potrebe svih potrošača: uz osnovne kapsule za bijelo i šareno rublje, imamo varijante za zaštitu vlakana, za sportsko rublje, za otklanjanje tvrdokornih mrlja, za svježinu i miris, te osjetljivu kožu.

Za savršenu svježinu i čistoću rublja, slijedite ova tri koraka:

  1. Uvijek provjerite upute o pranju na etiketi odjevnog predmeta.
  2. Ubacite u bubanj željenu dozu* mirisnih perlica Lenor Unstoppables. One će osigurati non-stop svježinu** do sljedećeg pranja.
  3. Zatim ubacite moćnu kapsulu deterdženta Ariel ALLin1 PODS i na kraju rublje pa odaberite program pranja u skladu s uputama na etiketi.
    Pridržavajte se ovih uputa i vidjet ćete kako će neugodni mirisi i mrlje nestati, a svježina potrajati.

*do maksimalno 3 čepa po pranju
**do 12 tjedana, u ormaru