humanitarna-aktivnost_slavonijaPovodom nastupajućeg Uskrsa tvrtka Zvijezda organizira humanitarnu akciju koja ima za cilj pomoći pomoći rad 10 dječjih ustanova u nekoliko gradova Slavonije, Istre i Kvarnera.

Humanitarna akcija “Darujmo djeci” svojevrsni je nastavak inicijative započete prošloga ljeta u Dalmaciji kojom se željelo pomoći onima koji brinu o najmlađim članovima društva.

U akciji sudjeluju svi potrošači kupnjom Zvijezda stolnog, Extra ili Margarina za kreme u svim vodećim trgovačkim lancima na području Slavonije, Istre i Kvarnera jer će Zvijezda 10% vrijednosti odabranih proizvoda darovati najmlađima.

Prikupljena sredstva upotrijebit će se za kupnju igračaka, oprema i drugih potrepština koje centri smatraju najvažnijima.

Akcija traje do Uskrsa, 24. travnja, a sredstva će biti donirana SOS Dječjem selu Ladimirovci, Domu za djecu Sveta Ana u Vinkovcima, Domu za djecu Klasje u Osijeku, Domu za djecu Slavonski Brod, Domu za djecu Mitnica u Vukovaru, Domu za djecu Ivana Brlić Mažuranić u Rijeci, Domu za djecu Ivana Brlić Mažuranić u Lovranu, Domu za djecu u Puli, Domu za djecu i mlade Izvor u Selcima te Domu za djecu Braća Mažuranić.