Konstantna kvaliteta prioritet je u viziji tvrtke Pekar d.o.o. od samih početaka, dok su tradicionalne recepture i birane sirovine temelj razvoja svakog proizvoda.

Tridesetogodišnja tradicija i iskustvo jamstvo su kvalitete, izvrsnosti i povjerenja pri čemu veliku pažnju posvećujemo praćenju trendova i potreba potrošača. Gotovo svi naši proizvodi označeni su CLEAN LABEL oznakom (ne sadrže e-brojeve), dok HALAL certifikat predstavlja još jednu potvrdu kvalitete, zdravstvene ispravnosti i jasnog porijekla sastojaka za sve proizvode.

Također, očuvanje okoliša postaje imperativ u poslovanju pa tako, primjerice, neki proizvodi poput bureka ne sadrže palmino ulje.

Odnedavno, Pekar je ponosni nositelj V-LABEL oznake za svoje somune u raznim oblicima (somuni 80 g, 100 g, 150 g i 200 g, somun sendvič i tartaruga 120 g). V-LABEL je prestižna oznaka koju Europska vegetarijanska unija dodjeljuje proizvodima koji su u skladu s vegetarijanskom i veganskom etikom.

Sama tvrtka Pekar d.o.o. posjeduje i IFS certifikat koji jamči visoke standarde održivosti u području zaštite okoliša, proizvodnim procesima, odnosu prema kupcima i zaposlenicima te odgovornost prema hrani.

Svaki dan sa srcem od 1989. godine.
Već 30 godina s Vama!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!