Labud i Europa Donna Hrvatska zajedno u akciji “Samo za nju”

Novo limitirano izdanje omiljenog Čarlija za prevenciju i pomoć oboljelima od raka dojke

Tvrtka Labud d.o.o. i Hrvatski forum protiv raka dojke Europa Donna pokrenuli su zajedničku akciju “Samo za nju” kojoj je cilj pridonijeti daljnjem informiranju i podizanju svijesti zajednice o temi raka dojke te osigurati financijsku podršku Udruzi i oboljelima kojima Udruga pomaže.

Od svakog prodanog pakiranja novog, limitiranog Čarlija, omiljenog deterdženta za pranje posuđa, s mirisom divlje jagode Labud udruzi Europa Donna Hrvatska donira 0,5 kuna.

“Izlazak ovog proizvoda pratit će udružena online i offline kampanja Udruge i Labuda kako bismo dodatno podsjetili i osvijestili žene kako je rano otkrivanje ključan korak u uspješnijem liječenju ove bolesti, izjavila je Milica Damjanović, direktorica marketinga.

“Pregled ne košta ništa, a život nema cijenu” glavna je poruka ove akcije kojom se uz osiguravanje financijske podrške radu Udruge želi dodatno podići svijest o važnosti ranog otkrivanja karcinoma dojke. Da su nam takve akcije itekako potrebne ukazuju i podaci o stalnom rastu broja oboljelih kao i o spuštanju dobne granice.

“Svaki mjesec oko 250 žena suoči se s dijagnozom karcinoma dojke, a nažalost njih više od 90 ne uspije se izliječiti. U uspjehu liječenja rano otkrivanje karcinoma često ima presudan značaj. Redovita kontrola dojki najbolji je način prevencije i zato moramo ulagati stalne napore da žene osvijestimo o njezinoj važnosti i potaknemo ih na redovite samopreglede i preglede kod liječnika”, istaknula je doc. dr. sc. Vesna Ramljak, prim. dr. med, predsjednica udruge Europa Donna Hrvatska.

“Labud kao društveno odgovorna kompanija prepoznaje probleme u našemu društvu te nastoji doprinijeti njihovu rješavanju. Među našim kupcima najviše je žena pa je logično da se s Čarlijem pridružimo naporima u borbi protiv bolesti koja pogađa sve više njih. Europa Donna oboljelima pruža široku i važnu podršku i zato želimo financijski podržati njihov rad i djelovanje te i s naše strane dati doprinos osvještavanju žena o važnosti redovitih kontrola”, istaknula je Ivana Barišić, izvršna direktorica Labuda.

Čarli s mirisom divlje jagode najnoviji je deterdžent za pranje posuđa u asortimanu jednog od najpopularnijih i omiljenih hrvatskih brendova. Osim što je vrlo učinkovit Čarli je biorazgradljiv, nije testiran na životinjama te je pH neutralan i dermatološki ispitan.