Kada je riječ o kvaliteti profesionalnih logističkih usluga u domaćem i međunarodnom prometu, nedavno provedeno istraživanje Business Qudal, u kojem su ispitanici bile isključivo poslovne osobe, na prvo je mjesto postavilo tvrtku Lagermax.

Istraživanje QUDAL – Business Croatia 2013/2014 provela je švicarska kuća Icertias na uzorku od 1.200 ispitanika, isključivo poslovnih osoba (vlasnici tvrtki, direktori, manageri…) u Hrvatskoj.

Bitno je napomenuti da istraživanje ne mjeri tržišne udjele ili snagu brenda, već isključivo i samo iskustvo, zadovoljstvo i percepciju ispitanika kvalitetom usluge i ponude na tržištu.

Ispitanicima, poslovnim osobama, u istraživačkoj je anketi putem web obrasca postavljeno sljedeće pitanje: “Navedite naziv davatelja profesionalnih logističkih usluga u domaćem i međunarodnom prometu koji u Hrvatskoj nudi najvišu razinu kvalitete za poslovne korisnike i tvrtke i za najsloženije logističke usluge?”

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili unaprijed ponuđeni odgovori, već su oni sami mogli slobodno navoditi ono što smatraju najprimjerenijim odgovorom na ovako postavljeno pitanje. Najveći broj ispitanika, na ovo je pitanje odgovorio: “Lagermax”.

Zahvaljujući ovoj osvojenoj poziciji, Lagermax ima pravo nositi prestižan status – QUDAL – top QUality meDAL – i QUDAL medalju s maksimalnih pet zvjezdica za kvalitetu, navode iz Icertiasa.

Lagermax AED Croatia, tvrtka za međunarodno otpremništvo i logistiku, članica je  austrijskog koncerna koji već 93 godine djeluje u 12 zemalja svijeta putem 50 poslovnica. U Hrvatskoj tvrtka posluje 13 godina na području logistike, nacionalnog i internacionalnog transporta, u poslovima carinskog posredovanja te zastupanjem prilikom izvješćivanja u Intrastatu.

“U Lagermaxu smo usmjereni na kontinuirani razvoj i širenje spektra usluga na logističkom tržištu te smo oduvijek znali pronaći optimalna rješenja za svaki novi tržišni izazov. Inovativnost i praćenje trendova i potreba tržišta, orijentacija prema klijentima i briga o našim zaposlenicima glavne su  smjernice u razvoju poslovanja naše tvrtke. Upravo poštivanjem tih osnovnih vrijednosti, današnje, sve zahtjevnije tržište, prepoznalo je naše kvalitete. Stoga, izuzetna nam je čast što su poslovni ljudi u Hrvatskoj ocijenili usluge tvrtke Lagermax najvišom ocjenom prilikom provođenja Qudal istraživanja. Zahvaljujući njima, naša tvrtka je u konstantnoj ekspanziji te se trudimo, iz dana u dan, vođeni motom ‘Together in motion’, ponuditi našim postojećim i budućim klijentima usluge koje će u potpunosti zadovoljiti sve njihove potrebe na području logističkog poslovanja. Ponosni smo na naš uspjeh, a ovo priznanje je ujedno i naša obaveza da nastavimo s konstantnim ulaganjem u kvalitetu što je i do sada bila smjernica našeg razvoja”, izjavio je povodom dobivanja priznanja direktor Lagermaxa za Hrvatsku Dino Mišar.