Trgovački lanac Lidl nastavio je sa širenjem svoje mreže prodavaonica pa je tako danas u Rijeci otvorio ukupno 83. trgovinu u Hrvatskoj i četvrtu u tom gradu, izvijestili su iz Lidla.

Nova trgovina na riječkom Zametu zapošljava 12 djelatnika, ukupne je površine od 1549 četvornih metara te je smještena u stambeno-poslovnom centru.

Uz Škurinje, Kukuljanovo i Pećine, Zamet je četvrta trgovina u Rijeci, a kupcima i posjetiteljima na raspolaganju je 45 parkirnih mjesta.

“Ponuđeni asortiman čini 50 posto domaćih proizvoda te će tradicionalno biti najpovoljniji na hrvatskom tržištu – uz svakodnevno svježe meso, voće i povrće te pekarske proizvode”, kaže se u priopćenju.

Trgovinu na Zametu zajedno su otvorili aktualni i budući predsjednik Uprave Lidl Hrvatska – Marin Dokozić i Boris Lukšić, a otvaranju su prisustvovali Lidlovo zaštitno lice Blanka Vlašić te poznati televizijski i radijski voditelj Robert Ferlin.

U povodu otvorenja trgovine, Lidl je darovao mališane iz Dječjeg sportskog vrtića Zamet, čime je još jednom skrenuta pozornost na važnost tjelovježbe kod djece, zaključuje se u priopćenju.