To je ukupno 81. trgovina Lidla u Hrvatskoj te 11. u Zagrebu

Trgovački lanac Lidl Hrvatska nastavio je širenje svoje maloprodajne mreže na hrvatskom tržištu današnjim otvaranjem prodavaonice u zagrebačkoj četvrti Knežija.

S novim objektom, koji se nalazi na adresi Zadarska ulica 79, Lidlova prodajna mreža broji 81 trgovinu na području Hrvatske, priopćeno je iz trgovca.

U prisustvu zaštitnih lica Lidla Blanke Vlašić i Olivera Dragojevića trgovinu na Knežiji otvorila je ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, časna sestra Jelena Lončar, čime je još jednom skrenuta pažnja na veliku humanitarnu akciju Lidla i Hrvatskog Caritasa.

Prodajna površina nove trgovine iznosi 980 m2, a riječ je o samostojećem objektu. Kupcima i posjetiteljima na raspolaganju je 38 parkirnih mjesta na vanjskim površinama te 35 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži.

U novom Lidlu zaposleno je 15 djelatnika, dok asortiman na policama čini više od 50 posto domaćih proizvoda, navodi se u priopćenju.

Povodom otvorenja, Lidl je pozvao sve građane da sudjeluju u velikoj humanitarnoj akciji “Pomozimo zajedno – Pomagati je lako!” koju je 15. studenog pokrenuo s Hrvatskim Caritasom. Riječ je o akciji koja će trajati do 14. prosinca, a u kojoj građani kupnjom proizvoda u Lidlu pomažu najsiromašnijim obiteljima.