Novi super diskont zapošljava 100 djelatnika

Trgovački lanac Kaufland Hrvatska k.d. početkom prosinca otvorio je novi super diskont, a ujedno i prvu svoju trgovinu u Vukovaru. Radi se o ukupno 28. Kauflandovoj poslovnici u Hrvatskoj koja je smještena u vukovarskom naselju Priljevo, izvijestili su iz ovog trgovca.

Iz Kauflanda ističu kako je svakako najveća vrijednost novootvorene poslovnice 100 novootvorenih radnih mjesta. Trgovina nudi asortiman s više od 20.000 proizvoda pri čemu 80 posto cjelokupne ponude čine prehrambeni proizvodi, a ostatak su kućne potrepštine, tekstil, igračke i ostala roba široke potrošnje.

Ukupna prodajna površina vukovarskog Kauflanda iznosi 2400 četvornih metara, a za sve kupce osigurano je i 180 parkirališnih mjesta. U ukupnom udjelu asortimana dominiraju hrvatski proizvodi, njih ukupno 72%, a preko 1000 artikala nudi se pod vlastitom robnom markom K-Classic koja od uvođenja od prije dvije godine bilježi stalno zanimanje kupaca, navode iz Kauflanda.

Kaufland Hrvatska koncept svojeg poslovanja bazira na tome da kupci svakodnevno kupuju proizvode po trajno niskim cijenama. Shodno tome, prigodom otvorenja nove trgovine u Vukovaru, generalni direktor Kauflanda Hrvatska Andreas Wendy istaknuo je da će kupci u ovom novom marketu dobiti super cijenu i izvrsnu kvalitetu, zaključuje se u priopćenju.