IzlogPredstavljamoLidl: Prvi diskontni trgovački lanac u Hrvatskoj

Lidl: Prvi diskontni trgovački lanac u Hrvatskoj

Trgovački lanac Lidl svoje je poslovanje u Hrvatskoj započeo 2006. godine kada je u jednom danu otvoreno ukupno 13 trgovina.

Od tada Lidl kontinuirano provodi strategiju ulaganja u širenje svoje prodajne mreže pa tako danas ima 83 trgovine u Hrvatskoj, od čega je njih 11 u Zagrebu.

Lidlove trgovine prisutne su diljem Hrvatske, od Vukovara do Dubrovnika, a opskrbljuju ih logističko-distributivni centri u Jastrebarskom i Perušiću.

Lidl Hrvatska prvi je diskontni trgovački lanac u Hrvatskoj. U redovitoj ponudi ima bazni asortiman od oko 1500 proizvoda koji se nadopunjuje tematskim akcijama, pa se broj proizvoda poveća i na 2500. Tvrtka Lidl Hrvatska danas zapošljava oko 1600 zaposlenika.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...