Kompanija Lidl Srbija od ožujka ove godine za sve zaposlene uvodi privatno zdravstveno osiguranje i povećava naknade za topli obrok na mjesečnoj razini. Na ovaj način, poboljšani su uvjeti rada svih zaposlenih jednako, bez obzira na poziciju.

“Kroz proaktivan pristup brizi o zdravlju zaposlenih želimo potaknuti kolege na razmišljanje o prioritetima na poslu i u životu, kako bi u svakom od ovih aspekata realizirali svoj puni potencijal. Privatno zdravstveno osiguranje, kao i povećanje toplog obroka, osiguravamo uz jednake uvjete za sve zaposlene, one u prodavaonicama, Logističkom centru i Upravnoj zgradi”, kazala je Milena Dodig, voditeljica sektora Ljudskih potencijala u ovoj kompaniji.

Kompanija Lidl Srbija ima više od 1.500 zaposlenih, a da cijeni njihov trud pokazuje dodatnim benefitima koje im pruža. Povećanje naknade za topli obrok znači porast mjesečne plaće, a privatno zdravstveno osiguranje zaposlenima osigurava zdravstvenu zaštitu i mogućnost korištenja usluga privatnih ordinacija i laboratorija te povoljnije osiguranje za članove njihovih obitelji. Riječ je o dodatnoj razini zdravstvene zaštite pojedinca koja se ugovara neovisno o obaveznom državnom zdravstvenom osiguranju.

Polica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja za sve zaposlene u ovoj kompaniji obuhvatit će preglede liječnika opće prakse, liječnika specijalista, laboratorijske analize, dijagnostiku, testove po medicinskoj indikaciji te brojne druge pogodnosti.

Svojim jedinstvenim poslovnim konceptom kompanija Lidl Srbija podiže standarde na tržištu maloprodaje uvodeći nove trendove u segmentu odnosa prema zaposlenima. Benefiti na polju zdravstvene zaštite su samo jedan segment koncepta brige o zaposlenima u Lidlu zahvaljujući kome je ova kompanija nagrađena priznanjem “Top employer” na razini cijele Europe. (SEEbiz)